Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till ESF Junior Tour tävlingar 2019-2020


Årets tävlingar kan ses via länken nedan:

https://www.europeansquash.com/calendar/158/Event-Calendar?year=2019&egid=111 

Då i princip alla tävlingar numera använder sig av en online anmälanså får var och en själv anmäla sig till tävlingar. Det fungerar på samma sätt som när man anmäler sig online till svenska spelare, men det är det internationella kontot kopplat till ESID som man skall använda. 

Skicka bekräftelsen på anmälan till This is a mailto link så vet vi att anmälan gjorts och kan bekräfta den till arrangören.

Deltagande i tävlingar utanför Sverige kräver ett godkännande av Squashförbundet, samt att Squashförbundet skall godkänna spelarens deltagande till arrangören, detta enligt stadgar och ESF bestämmelser-

En förutsättning för att få delta är att spelaren inte är avstängd av Svensk Squash, har skulder till förbundet. Man måste också vara medlem i en svensk squashklubb och ha tävlingslicens för den aktuella säsongen.

Se även information som kan vara bra att veta då man spelar utomlands - SPELA UTOMLANDS

För att delta i tävlingar i Europa krävs att man är anmäld till Europeiska Squashförbundet och har ett sk ESID, (European Squash ID). 

Syftet med detta är att hålla rätt på spelares stavning av namn, kön, ålder, statistik, ranking och möjligöra anmälningar till tävlings anmälningar online.

Det kostar 10:- Euros som en engångsavgift som gäller hela livet.

För att se vilket ESID nummer en person har så kan man gå till https://esf.tournamentsoftware.com/ - ändra till "player" i sökrutan uppe till vänster och skriva in namnet. 

Förteckning över personer från Sverige med ESID och SPIN  (uppdaterad 2019-08-10)

Man kan registrera sig och betala via länken nedan - klick på logon.

 

Om ni har mer frågor så kan ni först läsa mer HÄR och om inte det löser problemet så kan ni kontakta This is a mailto link 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

För att delta i tävlingar som är arrangerad av World Squash Federation så behöver man ha ett sk SPIN - (Squash Player Identification Number). 

OBS! Detta behövs ENDAST om man t ex vill spela Junior VM eller World Masters Championships. Om man redan har ett SPIN - som fram tom 2018 var en en gångsavgift - så behöver man inte förnya eller betala mer. 

Om ni inte har ett SPIN så kan ni registrera er via länken nedan. Det kostar £ 15:- första året - därefter är det en årlig avgift på f n £ 10:- . Om man inte vill spela VM under en säsong så behöver man inte heller förnya det.

Registrering görs via World Squash Federations hemsida:

 wsfspin

Uppdaterad: 14 AUG 2019 20:33 Skribent: Thomas Troedsson
E-post: This is a mailto link

      Instagram 

Svenska tävlingar

seriespel


Framåt för fler i rörelse

 

Joma transparent

Dunlop transparent

logo3498750_lg

   

 

 

         Idrottslyftet       

 

Postadress:
Svenska Squashförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

.

 

 

 

 

.