Hoppa till sidans innehåll

Partners


Sponsra Svensk Squash

Squash för alla hela livet

Engagemanget för att utveckla Svensk Squash är stort runt inom såväl förbund som i medlemsföreningarna. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att utveckla Svensk Squash. 

Våra ledord är Squash för alla hela livet. 

Svensk Squash vill skapa ett idrottshem för motionärer, juniorer och elit samt nå världsklass på alla plan. Rent Spel, Trygghet, För alla och Glädje är kärnvärden i vår verksamhet 

Om du är intresserad av att bidra till utvecklingen av Svensk Squash hör av dig till This is a mailto link.

Våra partners

Nordic Choice Hotels

GoSportive önskar alla trötta fotbollsfötter, hungriga skidåkare och deras medhjälpare välkomna! Med GoSportive byts idrottsevenemangets sovsäckar och gympasalar ut mot sköna sängar, hotellkuddar och goda frukostar. På Quality Hotel™, Comfort Hotel® och Clarion Hotel® erbjuder vi rabatterade priser för både idrottslag, föreningar och förbund. Våra idrottspriser får du oavsett om det gäller turnering, cup eller tävling. Föreningar och förbund får även GoSportive vid sina möten och samlingar. 
Läs mer

 

Framåt för fler i rörelse

Svenska Spel

"Förr i tiden fick barn tidigt lära sig att sitta still. Idag är problemet det omvända. 2 av 3 svenska barn och ungdomar rör sig mindre än av WHO rekommenderar.* Och stillasittande livsstil ökar i alla åldrar. Det måste bli ändring på det. Därför har Svenska Spel och Riksidrottsförbundet startat initiativet Framåt för fler i rörelse! Målet är att bryta trenden med ökat stillasittande och passiv framtid. Och tillsammans kan vi göra stor skillnad." - från Svenska Spels hemsida

Läs mer om samarbetet mellan Svenska Spel och RF

 

Både Du och squashen tjänar på att bo på Scandic!
Svenska Squashförbundet har ett samarbetsavtal med Scandic i Sverige, som ger dig rabatt på hotellboende och konferenser. Rabatten gäller på samtliga Scandic i Sverige.
Klicka här eller på scandic logon för mer information.

Uppge koden D359121225 vid bokning.

Uppdaterad: 30 MAJ 2018 15:25 Skribent: Thomas Troedsson

      Instagram 

Svenska tävlingar

seriespel


Framåt för fler i rörelse

 

Joma transparent

Dunlop transparent

logo3498750_lg

   

 

 

         Idrottslyftet       

 

Postadress:
Svenska Squashförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

.

 

 

 

 

.